O lucrare mixtă. Un intro despre familia Bar și-apoi cronica lui Arthur

Mihaela, Andrei și Lucian Bar, oameni faini

Mihaela, Andrei și Lucian Bar, oameni faini

În Parcul Mare, de fiecare dată, Luci Bar apare împreună cu soția și cu puștiul lor simpatic foc. Pînă cînd Luci joacă baschet, ăla micu trage o plimbare pe cinste, ia aer, se mișcă, face cîte o tură pe la aparatele de fitness, vorbește cu noi, e un copil excelent. De aceea m-am și gîndit să deschidem cronica de azi cu o fotografie cu familia Bar, una pe care le-am “furat-o| de pe facebook. Oricum, la ora 10.00, în fiecare sîmbătă, băiatul ăsta simpatic e acolo. Și, vă spun sincer, nu prea văd copii de vîrsta lui prin parc la vremea aceea, de parcă le-ar fi frică părinților să nu-i expună la vreun pericol…

Iar acum, să revenim.

Arthur a scris cronica, vă las să o citiți:

 
Am bifat cea de-a doua sambata baschetbalistica din calendarul din 2014. Unii punctuali, altii mai intarziati … in final ne-am adunat 11 membri PMOB. Initial mi s-a spus ca trebuie sa aleg eu cu David  echipele de start, insa in ultima clipa Ovidiu Blag ne-a impartit in felul urmator : Calin Ilea (accidentat), Bar Lucian, Ovi Tebu si Miclaus intr-o echipa, iar in cealalta Raimonda( care ni s-a alaturat in minutul 15 al jocului) , David (caruia i-am spus la multi ani), Muri  si cu mine. 
   grup bNu s-a intamplat nimic iesit din comun privind parcursul jocului, pana in momentul in care mingea a lovit-o in cap pe Raimonda. Din aceea clipa i-au intrat aproape toate aruncarile, dar si mai important, felul in care s-a bucurat la fiecare reusita de-a noastra, i-a demoralizat pe adversari ,acestia  cedand psihic in toate cele 3 meciuri disputate.
 
 De pe margine ne-au privit cu sufletul la gura: Ovidiu Blag, Nada Joger si Daniel Rus , el nu doar a privit…a mai si comentat… spre nemultumirea lui Ilea 🙂 
o cronică de Arthur Erdei
ps
Ce mai trebuie spus și Arthur a uitat este faptul că Nada și cu Raimonda și-au făcut turele obișnuite de alergare prin parc. L-au așteptat pe Fărcaș, dar el a ajuns un pic mai tîrziu, adică la cafeaua de la Hotelul Sport, acuzînd o ușoară indispoziție legată de o mini-toxinfecție alimentară (sau semi-toxinfecție alimentară, nu mai știm cum i-a spus…). Oricum, s-a scos Fărcaș la cafea, pentru că ne-a adus ziarele, inclusiv pe cel cu numărul 7.000 al Evenimentului zilei.
Și ar mai fi de spus că am uitat să duc vinul fiert, dar și pentru asta am găsit o scuză destul de plauzibilă.
Păcat, pentru că Dani Rus cică a adus un termos gol, nu se știe de ce…
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.596 citiri

Leave a Reply