Prima sambata de sport sau cum Dl. Muresan a reusit o performanţă! (o cronica de Tibi Farcas)

Calin, file de poveste.

Calin, file de poveste.

Tare de tot a fost prima sâmbătă din sport din acest an. Lume multă, venită cu chef de mişcare, să dea jos kilele acumulate de sărbători. Aşadar la 10 fix erau pe teren fraţii Bar, Lucian şi Ovidiu, Marius „Muri” Mureşan şi sussemnatul.  Au sosit apoi Călin Ilea, Raimonda, Arthur, Dl. Muresan, Ovi  Tebu, Rus Daniel. A venit si Ovi Blag care  ne-a urmărit de pe margine o bună perioadă.

Aşa cum am promis, am revenit la fundamentele PMOB: punctualitate, alergare în parc, apoi baschet. Luci Bar a fost primul , apoi eu cu Raimonda am facut 2000 de metri prin parc. Greu mi-a fost. Am suflat ca trenul prin gară dar, iată, sunt viu şi nevătămat.  La baschet au fost aşa:  Ilea, Ovi Tebu, Luci Bar,  Dl. Mureşan şi Muri respectiv Rus, Raimonda,  Ovi Bar,  Arthur si eu. Am luat-o pe coajă dar nu asta e important!

Sport nou: batinaj.

Sport nou: batinaj.

Doamnelor si domnilor, tineti-va bine! Faza anilor de PMOB, nu a anului!  Simpaticul Domn Mureşan a reusit performanta de a trimite mingea de baschet in…lacul inghetat de la Chios, performanta greu de egalat la nivel de PMOB! Fabulos! Un patinator matinal ne-a dat mingea inapoi,  asa ca Muresan s-a razbunat pe noi si a inscris cosuri superbe din carlig.

O altă noutate e că am revenit la Sportul, la cafea, gata cu  localul pe care l-am frecventat doi ani, din păcate nu s-a apreciat asta acolo. A  rezolvat Blag treaba cu Hotel Sport, se stie bine omu la astea. Ii dorim sa revina rapid si  pe teren!

Iar de saptamana viitoare fiecare nou venit va aduce un termos cu…vin fiert, asa ca va fi de pomina!

Ne vedem cu toţii sâmbata in Parc!

Tibi Fărcaş

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.484 citiri

Leave a Reply