Se cam știe ce a vrut să spună Vlad Munteanu, deși nu se înțelege

N-am vrut să scriu despre asta ieri, pentru că era înaintea meciului Universității cu Steaua. Dar mi-a atras atenția, în cursul dimineții, un articol de pe www.gsp. ro, un fel de declarație dată de administratorul lui U Cluj la Dolce. Declarația suna așa (adică așa arăta în forma ei scrisă, aici): 

“Sîntem oameni cu principii, nu ne dăm pantalonii jos în faţa oricui. Mergem să jucăm fotbal. E important ca la finalul meciului să ne putem uita fiecare în ochii celuilalt, antrenori, jucători, conducători. E important să ieşim de pe teren fără să naştem discuţii”, ar fi spus Vlad Munteanu.

Păi dacă a zis așa, fără să facem mari analize pe text, se poate înțelege și așa:

Obișnuim să ne mai dăm jos pantalonii, dar asta nu se întîmplă decît atunci cînd vrem noi.

Sau: Noi alegem în fața cui ne dăm jos pantalonii.

Sau: Nu ne interesează chiar atît de mult rezultatul cu Steaua cît ne interesează să ieșim de pe teren fără să naștem discuții.

Dacă partea a doua, cea cu ieșitul de pe teren fără să nască discuții i-a ieșit lui Vlad Munteanu, prima parte, aia cu datul pantalonilor jos nu prea i-a ieșit, sincer.

Sau i-a ieșit pe gură într-un fel deși în mintea lui o fi sunat altfel.

Asta e: mingea e rotundă, să cîștige cel mai bun, și-au dorit mai mult victoria, nu am avut prospețime, să facem bine să nu facem rău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.331 citiri

1 comment to Se cam știe ce a vrut să spună Vlad Munteanu, deși nu se înțelege

  • Antipolitrucul

    Pe langa asta a mai avut o declaratie scrisa dupa dictare(cred ca Vladut a fost premiant in gimnaziu).Cea referitoare cu oportunitatea plecarii in masa la Ploiesti a jucatorilor care , dupa logica managerului scolit in Germania, a fost benefica pentru club.Pai daca el asta a invatat acolo, cum ca cea mai buna sursa de profit este taierea cheltuielilor, inseamna ca a facut la fara frecventa scoala aia.

Leave a Reply