Și chipsurile te pot îngrășa. Dar nu toate…

Am uitat să vă mai spun o treabă de la televizor…Și, repet, dacă a zis la televizor înseamnă că așa e.Domnișoara-reporter ne-a spus aseară, pe final de știre că chipsurile mîncate în fața televizorului îngrașă cel mai mult.

Ce se înțelege de aici: că dacă mănînci trei pungi de chipsuri în fața unei statui și tot trei pungi de chipsuri în fața televizorului, alea din fața statuii te îngrașă, dar nu chiar atît de mult ca alea mîncate în fața televizorului.

Mi se pare corect.

Și mi se pare corect și cum a gîndit știrea editorul ăla care a pus pe hîrtie așa o gogomănie.

Mi-am și amintit, fără să vreau, de o cunoștință de-a noastră, o viitoare mămică. Asta, la îndemnul părinților (care știau ei ce știau), se uita la televizor, în timpul sarcinii, cu o pernă în fața burții. Să nu îl iradieze televizorul pe viitorul copilaș.

Nu știu ce s-ar fi întîmplat dacă ar fi mîncat și chipsuri în timp ce se apăra de radiații cu pernița…Probabil că ar fi ieșit un copil mai grăsuț decît media pe țară.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.858 citiri

2 comments to Și chipsurile te pot îngrășa. Dar nu toate…

  • anca

    Ma amuza faza asta!! stim cu totii ca ceva anume e o bomba calorica dar incercam sa ne construim o scuza pentru cantitatea ingerata ca de exemplu la partea cu chipsurile: am mancat o punga de chipsuri dar nah…nu am mancat-o in fata televizorului ca mergand pe strada si asa nu m-a ingrasat asa mult …am mai ars ceva calorii pe acolo…

Leave a Reply