Unii și-au dorit mai mult victoria. Au cîștigat însă ceilalți

Cunoașteți deja personajele, nu vi le mai prezentăm om cu om...

Cunoașteți deja personajele, nu vi le mai prezentăm om cu om…

Frumos meci. Minutul 2, entorsă Arthur. Minutul 10, deget lovit Raimonda. Minutul 15, fault grosolan asupra lui Miclăuș. Altfel am notat un coș al lui Ilea cam de la mijlocul lacului (omul a recunoscut la cafea că a vrut să paseze, dar reporterii au notat în caseta tehnică execuția magistrală…), un joc al fraților Bar la superlativ și o discreție remarcabilă în meci din partea lui Tebu și Miclăuș…

Acum despre distribuții, puțin, și despre scor, foarte puțin:

Într-o echipă au fost Ilea, Zăvă, frații Bar și Tebu, în cealaltă Arthur, Miclăuș, Raimonda, Rus și Mureșan. Prima partidă a scos la rampă jocul productiv al fraților, care au punctat de la distanță fără drept de apel. Am remarcat forma sportivă excelentă a lui Ovidiu Bar, în special, cel care a dat jos cîteva kilograme, nu puține, ceea ce îi ușurează deplasarea în teren (care oricum era bună și pînă acum). Lucian, în nota lui, adică bine spre foarte bine…

Nu știm scorul exact, dar Ilea și Zăvă spun că diferența a fost confortabilă în favoarea echipei lor…

Fază de joc

Fază de joc

În cel de al doilea meci Arthur și compania au avut 9-5, dar într-un final incandescent au pierdut cu 10-12, asta după o pasă perfectă a unuia dintre jucătorii din trupa pierzătorilor (nu dăm nume, pentru a nu-i strica acestuia cota la transferuri…)

Cel de-al treilea meci nu se știe cine l-a cîștigat, dar important este că acesta s-a desfășurat într-o liniște suspectă. De aceea îl putem decreta suspect de blat.

La cafeaua de la Sportul s-a rîs minute în șir, unii chiar au rîs cu lacrimi, nu se știe de ce…

Oricum, a fost o bună propagandă pentru mingea cu sportul oval…(asta s-a vrut o glumă de final, deși trebuia pusă la început…)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.251 citiri

Leave a Reply