Un lung si placut week-end de tenis la Winners. Asta a fost Platinum Cluj 2014.

Exista lucruri care au succes doar cand sunt o noutate. Altele in schimb, devin si mai placute cu cat isi formeaza o traditie. In cadrul circuitului Tenis Partener, unde am pierdut socoteala despre cate sute de turnee se desfasoara in fiecare sezon, turneul Platinum disputat la Cluj in perioada 3-6 Iulie a fost al 6-lea care a avut loc la Winners din 2009 pana acum.
Pentru cine nu cunoaste acest circuit de tenis pentru amatori, pot sa spun ca turneele Platinum reprezinta echivalentul turneelor de Grand Slam in circuitul profesionist. Asta inseamna tablouri mai mari, toate nivelele de joc implicate, mai multe premii, durata mai lunga, si alte activitati distractive pe langa cea traditionala de Tenis, inclusiv o seara cu party.
In cele de mai sus sunt de fapt anumite elemente care nu pot sa fie doar o moda, si care explica de la sine acest succes care rezista si creste din an in an. Adica, joci un sport care iti place, cu jucatori de nivelul tau de joc unde fiecare meci este o lupta si este deschis la orice rezultat. Pe langa asta, stai impreuna de vorba sau la distractie cu oameni placuti, unde nici sotia ta sau copii tai nu se plictisesc si nu se plang. Pentru asta, foarte mult conteaza si structura de la Winners, cu multe terenuri, un bar si o terasa foarte frumoasa.
Cineva a castigat, cineva a pierdut, dar in general lumea a plecat acasa cu zambetul pe buze. Din partea mea, care incet revin dupa o accidentare, am avut anul acesta placerea sa castig turneul de dublu mixt, impreuna cu partenera Ioana Cotirla.

sergioioana1

 

Succesul nostru a coincis, intamplator, cu primul succes italian la Wimbledon, unde Errani-Vinci au triumfat la proba de dublu feminin. Alt nivel, dar emotiile pentru un castig sunt oricum foarte mari, si oricine poate sa aiba parte de ele.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.311 citiri

Leave a Reply