Dr. Flora-Orosz Katalin, campioană mondială de natație, la 80 de ani. Ea a reprezentat Clujul la Montreal

 Am primit informația de la marea atletă Eva Zorgo (unul dintre personajele cărții mele, Supercampionii Clujului), și m-am bucurat. M-am bucurat mai ales pentru că am avut-o pe doamna doctor Flora-Orosz Katalin la telefon, într-o emisiune la care am participat anul acesta, la TVR, în studio, alături de profesorul Nicolae Hâncu, la invitația lui Karen Sebesi.

Atunci, la acea emisiune, doamna doctor Orosz ne anunța despre intenția domniei sale și despre antrenamentele ce vizau participarea Campionatele Mondiale de Natație pentru veterani de la Montreal.
Ei bine, acum putem consemna că doamna doctor Orosz Katalin a cîștigat titlul de campioană mondială la categoria 80-84 de ani la două probe. Și, nota bene, a reprezentat România, firesc, dar și clubul Orca Cluj, ceea ce nu poate fi decît absolut onorant pentru orașul nostru. Aveți mai jos și …dovezile (vezi pagina 11):
 Pe Flora-Orosz Katalin o puteți vedea în emisiunea colegei noastre de la TVR Cluj, Orban S. Katalin, o emisiune în limba maghiară, de dată recentă, din iulie 2014, în cele ce urmează:
https://www.youtube.com/watch?v=N5c9yIHeV8Y
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.973 citiri

Leave a Reply