Toată luna august, Revista Bulevard a vorbit despre Supercampionii Clujului

Revista Bulevard a avut sportul drept temă a lunii august. Mi-a făcut plăcere să citesc, pe scurt, extrase din gîndurile Supercampionilor Clujului redate alături de ilustrații de arhivă. Vă invit și pe voi să răsfoiți, retroactiv, aceste mici extrase din cartea mea, pe Revista Bulevard, o să vă placă felul în care gîndesc acești mari sportivi. 

Cartea o găsiți în librăriile clujene, la Cărtureșit, Diverta, Bookstory, La Buchiseală (Central), Alpha, dar și la sediul Coloramei de pe strada Samuil Micu numărul 12.

De cînd cu apariția cărții, una dintre bucuriile mele a fost reîntîlnirea cu unii dintre sportivii sau rudele celor evocați acolo.

M-am întîlnit cu Alexandru Turei, boxerul, cu Carol Raduly (celebru deja cu citatul său cu terenul de sport și biserica), cu Remus Cîmpeanu (care-și ține cartea mereu la vedere), cu Mircea Barna (care a început să “distribuie” cartea și în Germania), cu Florin Bercean (care mi-a spus că după ce se întoarce de prin Rusii-sau unde-o fi plecînd azi-o să se mai blindeze de niște exemplare), am vorbit la telefon cu Claudiu Rusu care-mi face cartea vedetă în Suedia iar Tunde Enyedi la fel, dar în Grecia. Și cred c-am mai vorbit cu cîțiva, dar am mai și uitat. Oricum, cea mai tare fază tot cu Mircea Barna e, pentru că el apare într-unul dintre volume, într-o poză, cu doi prieteni din Nurenberg (erau după un meci de tenis). Ei bine, prietenii lui au vrut cartea, spunîndu-le altor amici de-ai lor, foarte mîndri, că au apărut într-o carte și că într-un fel înseamnă că e vorba și despre ei acolo, nu?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
877 citiri

Leave a Reply