Colorama așteaptă și ea școala

Anul trecut universitar studenții clujeni au avut multe oferte din partea Coloramei

Anul trecut universitar studenții clujeni au avut multe oferte din partea Coloramei

Copy Center Colorama a împlinit de curînd 15 ani de activitate.

Înfiinţat în anul 1999, este primul centru din Transilvania de management total al documentelor. Colorama – oferă clienţilor săi servicii profesioniste la înalte standarde de calitate, în orice tiraje şi în cele mai scurte termene de execuţie, datorită experienţei acumulate şi a tehnologiei de vârf utilizate.

Ca în fiecare an dintre acești 15, apropierea începutului de an școlar și universitar înseamnă și pentru Colorama ceva special, pentru că o mare parte dintre elevii și studenții Clujului au devenit, în timp, clienți Colorama (poate chiar clienți speciali, avînd în vedere că aceștia au beneficiat de prețuri și servicii speciale). O dovadă în acest sens o puteți găsi aici, o campanie intitulată Super Colorama Studențească.

Iar cum tinerii sînt, de obicei, mult mai racordați la metodele moderne de comunicare, aceștia pot comanda on-line utilizînd metoda de aici.

PS

Tot în toamnă, începînd cu septembrie, Colorama și Editura Colorama, desigur, se vor ocupa de alte două cărți ale mele, “De Cluj, numai de bine” și “Din Cluj se vede altfel”. 

Apărute inițial la Casa Cărții de Știință, acestea vor fi scoase acum sub egida Editurii Colorama, într-o altă formă grafică, desigur. Le mulțumesc celor de la Casa Cărții de Știință, domnului director Mircea Trifu, cei care s-au dovedit din nou aceiași profesioniști pe care îi știam și trag nădejde ca aceste volume (despre care am auzit că încă mai suscită interes) să ajungă la și mai mulți dintre voi.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
953 citiri

Leave a Reply