La ora marilor reveniri în baschet (o cronică de Tibi Fărcaș)

Frumoasă atmosferă, de mare derby, nu?  Foto: un sportiv tomnatic

Frumoasă atmosferă, de mare derby, nu?
Foto: un sportiv tomnatic care făcea mușchi în parc

Cinci oameni s-au adunat ieri dimineaţa, in ultima sâmbătă a unui septembrie excepţional de frumos, la o nouă întâlnire cu baschetul: Marius Mureşan, Mihai Miclăuş, Luci Bar, subsemnatul  şi, mare revenire , Ovi Tebu, care s-a întors la Cluj după… trei luni de lucru în Scoţia. Da, a prins şi referendumul scoţian, dar despre asta am discutat la Sportul, la o cafea. Vrei nu vrei, bătrânul hotel – restaurant Sportul îşi face treaba şi e deschis de dimineaţă, faţă de terase cu pretenţii care nu o fac.

A revenit şi Ovidiu Blag! O altă mare surpriză! Ovi nu a jucat, dar ne-a ghidat de pe margine, după ce ne-a spus cât i-a fost de dor (și totuși, două-trei coșuri tot a dat, că nu s-a abținut…).

Ieri a fost o atmosferă specială,  s-a râs enorm la cafea, s-au discutat câte în stele, de  „U”,  de CFR, de Scoţia, de cartea lui Alin Fornade despre „U”, de politică, de toate. Sigur, accentul a fost pe derbyul de luni, eternul CFR-„U”.

Sigur, am  jucat patru meciuri faine de tot, dar parcă au trecut cumva în umbră, în atmosfera generală, mai ales cu aceste reveniri.

Se intră deja în octombrie, e deja al patrulea an când mişcarea de sâmbătă PMOB are loc. Este ceva, nu?

 

Cronică de Tibi Fărcaş

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.360 citiri

Leave a Reply