O emisiune specială la TVR Cluj

Profesorul Nicolae Hâncu, numărul unu în nutriție. (foto: site-ul expertinutritie.ro)

Profesorul Nicolae Hâncu, numărul unu în nutriție. (foto: site-ul expertinutritie.ro)

Azi, de la ora 19.00, pe TVR Cluj, dar și în reluare, pe TVR 3 (duminică 14 septembrie, la ora 12.00), moderatorul Karen Sebesi vă propune întîlnirea cu doi mari campioni. Unul deja consacrat, eminentul profesor Nicolae Hâncu, adevăratul specialist în nutriție din România și unul la fel de important, dar probabil mai puțin cunoscut de către opinia publică de la noi: Dr. Flora-Orosz Katalin, revenită de curînd de la Campionatele Mondiale de Natație pentru Veterani (80 de ani), acolo de unde s-a întors cu două medalii de aur pentru România. Emisiunea “Un stil de viață sănătos” s-a impus drept una de referință mai ales datorită prezenței acestui personaj impunător dar tototdată plin de căldură, profesorul Nicolae Hâncu, cel ce se dovedește neobosit atunci cînd este vorba să dea sfaturi bune legate de sănătatea noastră.

Karen Sebesi mi-a declarat: “În cadrul emisiunii consacrate, Un stil de viață sănătos, vom vorbi astăzi despre un altfel de campioni, adică despre campionii perseverenței, ai longevității, despre campionii unui stil de viață sănătos întins pe o lungă perioadă de timp. Și nu întîmplător am invitat-o pe doamna Flora-Orosz Katalin. Urmăriți emisiunea și veți vedea de ce…”

Dr. Orosz Katalin a cîștigat titlul de campioană mondială la categoria 80-84 de ani la două probe. Și, nota bene, a reprezentat România, firesc, dar și clubul Orca Cluj, ceea ce nu poate fi decît absolut onorant pentru orașul nostru. Aveți mai jos și …dovezile (vezi pagina 11):
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.763 citiri

Leave a Reply