Victor Hanescu aduce la Cluj caravana ”Orice campion are un inceput”

hanescuTenismanul Victor Hanescu a lansat anul trecut campania “Orice campion are un inceput”, program ce sustine dezvoltarea tenisului in randul elevilor si juniorilor din toata tara. Editia 2014 de la Cluj-Napoca va avea loc luni, 29 septembrie, de la ora 16:00, la Winners Tennis Club din Parcul Rozelor, unde Hanescu ii asteapta pe toti micii iubitori ai sportului alb din oras, dar si din imprejurimi.

“Vreau să ajut pasionații sportului alb să aibă șansa de a face performanță la cel mai înalt nivel. Campania „Orice campion are un început” a ajuns la cea de-a patra ediție și iată că de la un eveniment la altul tot mai mulți juniori ni se alătură. În doi ani, am reușit cu ajutorul sponsorilor, cărora le mulțumesc, să generăm o mișcare la nivel național care oferă un punct de plecare pentru viitorii campioni ai României. Când văd atâta dorință de afirmare și talent în fiecare colț al țării, sunt convins că România are viitor în tenisul mondial. Sunt entuziasmat de eforturile care se fac la nivel local și vom continua caravana și în alte localități, unde vom spijini copiii aflați la început de drum în tenis”, a declarat Victor Hănescu.

Fiecare copil dintre cei prezenti va primi premii constand in echipamente sportive oferite de sponsorul Banca Transilvania. Vor avea loc meciuri demonstrative, sesiune de autografe si degustari ale produselor Dr. Oetker România.

Nicușor Ciorbă
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.762 citiri

Leave a Reply