Un domn extrem de talentat: Paul Cristian Cordoș, adică Art Bending

poza bArt Bending, așa îl am în telefon. Cred că a reușit ca să transforme aceste două cuvinte în nume proprii, deși, ca să fiu sincer, al doilea nu știam ce înseamnă pînă nu m-am uitat pe wikipedia…

Paul face din sîrmă ceea ce alții nici cu gîndul n-ar gîndi.

Este un artist în adevăratul înțeles al cuvîntului și pagina lui de facebook poate să vă fie un îndrumar celor care, poate, nu ați auzit de el.

Un Art Bending fericit

Un Art Bending fericit

Din cîte îmi amintesc, prima mea întîlnire cu el a avut loc în biroul firmei Soniei Nechifor, acum vreo trei ani, cînd m-au intrigat lucrările lui: îmi plăceau, dar nu prea înțelegeam ce e cu ele, credeam că e o joacă…

Dar timpul a trecut și mi-am dat seama că nu e nici un fel de joacă, e artă, iar Art Bending  e un tip cum nu se poate mai serios, care se ia în serios și face lucruri nemaipomenite, cu multă muncă.

M-am mai văzut cu el pe la acțiunile Scenei Urbane și cam atît…

Iar cu vreo trei săptămîni în urmă, cînd ne-am întîlnit la un concert, m-a luat prin surprindere, supunîndu-mi că mi-a dedicat o lucrare. Cică pentru cărțile pe care le-am lansat în acest an.

Ieri m-a sunat și a venit în locul în care eram (un alt gest pe care n-am să-l uit, pentru că normal era să merg eu după lucrare) și mi-a înmînat-o.

V-o arăt și vouă, și v-o explic un pic: e un suport de cărți de vizită ce figurează, în fapt, o carte deschisă. Și-am pus cartea lui de vizită, la loc de cinste, ca să vă întipăriți și voi în memorie numele acestui artist: Paul Cristian Cordoș, un tip talentat și extrem de educat, un clujean de-al nostru.

Puteți intra și pe Art Bending Studio, să îi vedeți lucrările…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.682 citiri

Leave a Reply