Adevărații experți în nutriție

Prof.dr.Nicolae Hâncu, mereu în formă.

Prof.dr.Nicolae Hâncu, mereu în formă.

Legăturile mele cu reputatul prof.dr. Nicolae Hâncu m-au deșteptat din mai multe puncte de vedere, dar poate cel mai important a fost faptul că, ascultîndu-i recomandările, am reușit să scap de cîteva kilograme. Recent, pe site-ul www.expertinutritie.ro (site-ul oficial al prof.dr. Nicolae Hâncu și al dr.Anca Elena Crăciun) am găsit 15 puncte esențiale în domeniu și vreau să vi le arăt și vouă, poate vă inspirați puțin.

Întrebări precum ce trebuie să mănînc ca să slăbesc, pot să iau suplimente pentru slăbit, trebuie să merg zilnic la sală pentru a slăbi, au făcut probabil parte și din lista unora dintre voi. Sintetizate în 15 răspunsuri la 15 întrebări, punctele acestea esențiale despre care vă vorbesc le găsiți aici. 

Trecîndu-le în revistă veți vedea că doar întrebările par complicate, răspunsurile venind cît se poate de firesc. Și, dacă tot veți fi intrat în joc, mai găsiți și pe pagina lor de facebook și alte răspunsuri la întrebări la fel de frecvente, aici. 

Și încă un lucru: dacă veți constata că respectarea celor 15 puncte nu e suficientă pentru problema voastră, atunci nu ezitați să dați click și pe bara de sus, la rubrica de Consultații. Prof.dr.Nicolae Hâncu și dr. Anca Elena Crăciun vă vor primi și vă vor rezolva problema.

Ca sfat general, încercați să uitați de rețetele miraculoase. E mult mai eficient să credeți în adevărații experți în nutriție, oameni care s-au dedicat studiului științific, aprofundat, ani și ani de zile…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.833 citiri

1 comment to Adevărații experți în nutriție

Leave a Reply