Cluj Arena, gazda finalei Cupei României

Ultimul act al Cupei României la rugby se va juca mâine, 30 noiembrie, de la ora 18.30, pe Cluj Arena. Pentru acest trofeu se vor duela ultimele două campioane ale României, formaţiile RCM UV Timişoara și CSM Știința Baia Mare.

Cele două grupări s-au mai întâlnit de patru ori în acest sezon, de trei ori în campionat şi o dată în prima fază a Cupei României. Băimărenii au bilanţ favorabil, cu două victorii, o remiză şi o înfrângere. “Zimbrii” stau mai bine şi la capitolul palmares, având în vitrină, până în prezent, cinci Cupe ale României, faţă de doar una obţinută de bănăţeni. De fapt, singura finală de Cupă câştigată de RCM UV Timişoara a fost în 2011 chiar în faţa celor de la CSM Ştiinţa Baia Mare, scor 32-10.

Pentru reeditarea de mâine, de pe Cluj Arena, biletele pot fi achiziţionate de la casele stadionului, cu începere de la ora 10.00. Tichetele pentru copii şi tinerii până în 18 ani costă 1 leu, pentru adulţi 10 lei, iar un bilet la tribuna VIP valorează 40 de lei.

Cei care nu vor ajunge în tribunele Cluj Arena pot urmări finala dintre RCM UV Timișoara și CSM Știința Baia Mare în direct la TVR 2, mâine, de la ora 18.30.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.567 citiri

Leave a Reply