Clujeanul Alex Jecan a mai făcut un punct ATP, în Cipru

Alex Jecan

Alex Jecan

Alex Jecan, cel cu care ați avut ocazia de multe ori să vă întîlniți la Winners Tennis Club, își joacă în continuare șansa de a mai aduna puncte ATP. După o perioadă bună din vară, în proba de dublu, alături de un alt clujean, Ilie Giurgiu, iată că la final de an Jecan se dedică probei de simplu. A ales, în această săptămînă, un futures din Cipru. 

Jecan a trecut trei tururi de calificări și a ajuns pe tablou. Acolo a cîștigat un meci, apoi l-a pierdut pe al doilea. Destul însă pentru ca să obțină încă un punct ATP, al patrulea din clasamentul său.

Jecan, 1498 ATP înaintea acestui turneu, va urca, grație acestui singur punct în plus, pînă undeva în apropierea locului 1350, acolo unde se află și Ilie Giurgiu în proba de simplu. Ambii vor avea 4 puncte ATP.

Aventura cipriotă a lui Jecan continuă și în această săptămînă, la Larnaca, un alt futures de 10.000 de dolari, acolo unde e din nou pe tabloul de calificări. A cîștigat primul meci, urmează în turul secund un amercian, Hovhannisyan, favoritul 10 al calificărilor. Să sperăm că și de data aceasta Jecan va reuși să ajungă pe tabloul principal.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
893 citiri

1 comment to Clujeanul Alex Jecan a mai făcut un punct ATP, în Cipru

Leave a Reply