Două vorbe ale lui Fornade despre întîlnirea de ieri…

Remus Cîmpeanu

Remus Cîmpeanu

Ieri ne-am văzut la Iulius Mall, întîlnire înlesnită de către cei de la U Cluj. Ne-am întîlnit cu nea Remus Cîmpeanu, unul dintre jucătorii emblematici ai lui U, cel care a semnat cărți, a dat autografe și a remomorat file din istoria clubului care împlinește 95 de ani în această lună.

N-am făcut mare lucru, cum ar veni, dar nici n-a fost rău (adică nu s-a călcat nimeni în picioare pentru autografele noastre, dar în același timp a fost o seară plină de emoție). Cel mai bine ar fi să vă ofer gîndurile lui Alin Fornade, autorul cărții “U Cluj, așa cum o știu”, cel care a sintetizat întîlnirea noastră de azi:

 

“Ce ar fi dacă… Un gând rostit in șoaptă, de parca ai vrea sa nu se sperie visul. Ieri, la întâlnirea cu Remus Campeanu, de la standul Universității Cluj din Iulius Mall, s-a vorbit si despre cărțile editurii Colorama, “Supercampionii Clujului” si “U” Cluj, asa cum o știu, dar, printre autografe si dedicatii inspirate de povestile “Șepcilor Roșii”, freamatul prezentului a stârnit emotia.
Tragerea la sorți din sferturile Cupei României a fost norocoasa pentru “U”. Adversarul e Pandurii, iar meciul se va juca la Cluj pe 2 decembrie. “Nici noi, când am luat Cupa in 1965, nu ne-am gândit de la început ca o vom câștiga”, a mărturisit Remus Campeanu, fundașul care înscria un gol in finala cu Dinamo Pitești, iar auditoriul a zâmbit complice.
Despre fostul căpitan se spune ca arunca din aut mingea pana la a doua bara. Poate ca ieri, între un autograf pe poza pregătită de Romulus Lazar și câteva rânduri trecute pe o pagina de carte, am asistat la o noua repunere de la margine a fostului căpitan, Remus Campeanu. O repunere peste timp, o minge trimisa spre băieții lui Ogararu.
In 2015 se împlinesc 50 de ani de la finala lui Ivansuc, Szabo sau Campeanu. Ce ar fi dacă? Ar fi timpul potrivit pentru o dubla!”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
941 citiri

Leave a Reply