Iubim nevestele și baschetul (o cronică de Arthur Erdei)

Un grup

Un grup

Dupa cum v-am obisnuit, si de data aceasta cronica mea vine cu intarziere. Pana la urma toate misto-urile de dinaintea meciurilor au un gram sau doua de adevar, ori ca trebuie sa fac piata, ori ca transport mobila pentru familie, toate se invart in jurul nevestei :), asa ne este dat, sa iubim nevestele si baschetul de sambata dimineata. Sunt doua sarcini care indiferent de vreme, buna sau rea, trebuie bifate sambata de sambata.

Am avut parte de inca o sambata insorita, vreme numai buna de jucat baschet. ne-am strans exact zece membri PMOB la fluierul de start . Cele doua echipe au avut urmatoarea componenta: prima, Ovidiu Blag, pe post de coordonator de joc si de mentionat ar fi faptul ca el inca se menajeaza si nu isi arata potentialul maxim, Rus Daniel, Ovidiu Bar, Silviu si Zava, iar in cea de-a doua au luptat Lucian Bar (MVP), Tebu, David, Miclaus si cu mine.In minte mi-a ramas primul punct din primul meci al lui Lucian care a marcat dintr-o pozitie imposibila, din zero grade, semicarlig. Prin aceasta reusita am impresia ca si-a castigat increderea in sine, in primele doua meciuri castigate de noi el fiind jucatorul care a facut diferenta.

Tin sa felicit si echipa adversa pentru jocul frumos prestat si sunt convins ca daca Blag si Ovidiu Bar prindeau o zi mai buna la aruncari de la semidistanta, ar fi reusit sa ne faca munca mai grea pe teren.

In meciul al treilea, neavand miza, Blag si-a cedat locul lui Ilea (nu am retinut exact motivul intarzierii lui si a tinutei neadecvate) si ce-i drept in urmatoarele meciuri ne-am cam relaxat, cel putin noi 🙂 , doar Zava cu David s-au mai sicanat, primul acuzand driblingurile cu fundul topaind ale lui David, iar Tebu a reusit sa il scoata dincolo de gard pe Rus. Acuma cand ma gandesc mai bine, ei chiar nu erau relaxati :)La repriza a treia eu nu am stat foarte mult (retineti sarcinile din primele randuri), insa am ramas cu o omleta, un suc si cu data de 13 decembrie stabilita pentru intalnirea in scopul aniversarii de 4 ani de la infiintarea PMOB.

PS: Pentru cei fara neveste, este vremea sa va maturizati 🙂 , e cam usoara viata asa… fara sarcini

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.769 citiri

Leave a Reply