Mai vii ca niciodată…

poz-După ce m-am întâlnit, vineri, cu Moartea prin Auchan şi am scăpat cu viaţă, am venit la terenul de baschet hotărât să mă bucur de fiecare clipă. Bărbaţii din familia Bar erau la posturi şi, cu mătura în mână, pregăteau suprafaţa de joc. Bineînţeles că am încercat să le dau şi eu o mână de ajutor, dar treaba era aproape gata.

Peste câteva minute au apărut şi restul competitorilor. Arthur, David, Muri, Ilea şi Zăvă erau pregătiţi pentru spectacol. Echipele au fost făcute într-un mod mai special. Arthur a ales singur şi a aliniat următoarele garnituri de start: el, David, Ovidiu Bar şi cu mine vs. Zăvă, Ilea, Lucian Bar şi Muri.

Am reuşit să câştigăm primul meci la mare luptă. Chiar dacă scorul final a fost cam 12-8, echilibrul a fost cuvântul de ordine. Imediat după ultima sirenă au ajuns la teren Mihai Miclăuş (revenire de senzaţie după trei săptămâni de pauză) şi Dani “Mourinho” Rus, indisponibil pe motiv că era îmbrăcat cu paltonul său norocos. Practic…ca românu` nu-i niciunu`, unde-s doi putea fi unu`. A intrat la joc doar Miclăuş şi a intrat destul de bine. În prima partidă am hotărât să-l lăsăm să joace în echipa cu Ilea şi Zăvă, fapt pentru care am fost zdrobiţi, scor 12-4. Era 1-1 la general, dar adversarii noştri nu ştiau că pe drumul pe care mergeau ei…noi ne-am întors de mult timp.

A început meciul trei cu Miclăuş la noi în echipă. Aveam omul în plus, aveam talie, talent şi noroc (vorba lui Flavius Stoican). Totuşi, adversarii s-au mobitilzat mult mai bine şi confruntarea a fost una echilibrată. La final ne-am impus noi, scor 13-11, motiv pentru care putem spune cu mâna pe inimă că Miclăuş a fost cel care a înclinat balanţa, fiind singurul jucător neînvins de pe teren.

La finalul finalului am decis să mai jucăm o partidă, asta doar aşa pentru că suporterii prezenţi în tribune s-au declarat încântaţi de prestaţia “gladiatorilor” din arenă. Spectacolul a fost la el acasă şi în acest ultim duel, chiar dacă Muri ne-a părăsit pentru că a avut cursă spre Mediaş.

După un astfel de efort, la cafea am rămas şi mai puţini. Doar Arthur, Miclăuş şi cu mine am semnat condica de la Sportu`. Până la urmă ne-am despărţit cât se poate de câştigaţi după o dimineaţă foarte reuşită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
864 citiri

Leave a Reply