Moment istoric, marcat pe Cluj Arena

Iubitorii de rugby pot lua parte mâine, 20 noiembrie, pe Cluj Arena, la un meci de gală între echipa Universităţii Cluj şi naţionala Ungariei. Confruntarea amicală va începe la ora 17.00 şi este parte a evenimentului ”1949 – 2014 – 65 de ani de rugby clujean”. Meciul va marca şi retragerea unora dintre jucătorii emblematici ai formaţiei clujene: Cristian Săuan, Ioan Teodorescu, Bogdan Voicu şi Bogdan Ionescu.

Biletele pentru această partidă se pot cumpăra de la Cluj Arena, între orele 9.00 şi 17.00, la preţurile de 10 lei pentru adulţi, 1 leu pentru copiii sub 18 ani şi 40 de lei pentru cei care doresc să stea în secotrul VIP. Tichetele de 1 leu, pentru copii, se achiziţionează pe baza cărţii de identitate, a certificatului de naştere sau prin prezentarea carnetului de elev.

Meciul de rugby dintre “U” Cluj şi reprezentativa Ungariei va fi precedat de două evenimente de marcă. La ora 13.00, în Sala de Conferinţe de la Cluj Arena (etajul 2) va avea loc un simpozion organizat de “U Business Sport Club” pe tema “Soluţii moderne de business pentru comunitatea clujeană”. Tot în Sala de Conferinţe, dar de la ora 15.30, jurnalistul clujean Demostene Şofron îşi va lansa cartea “U Cluj Rugby 65 – Tradiţie şi performanţă”, invitat special fiind Hari Dumitraș, președintele Feradației Române de Rugby.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.256 citiri

Leave a Reply