Natură, săpunuri naturale…Se leagă, nu-i așa?

sapun bUn recent articol de ziar, pe care îl aveți aici, mi-a atras atenția ceva mai mult. Nu de alta, dar pe una dintre protagoniste o cunosc destul de bine, cum ar veni, așa că m-am gîndit să apăs și eu un pic pe cuvintele frumoase din articolul cu pricina. 

Așadar, pentru început, ca să vă edificați despre ce e vorba în propoziție, cel mai bine ar fi să intrați pe pagina de facebook a celor două întreprinzătoare-cu-idei, aici. 

După aceea, vă certific eu că Diana, cea pe care o cunosc, este în primul rînd o iubitoare a naturii, a mișcării în aer liber, și cînd zic mișcare atunci să știți că asta înseamnă de-a dreptul… biciuirea oraganismului. De dată recentă, să zicem în urmă cu trei săptămîni, ca să ajung din Gheorghieni în Grigorescu am ales să fac un ocol prin Făget, așa, că tot era duminică, să mai văd cum e pe-acolo, cum e drumul, cu e cu peisajul…

Și am oprit la benzinăria OMV de pe Feleac un pic. Cu coada ochiului, am zărit urcînd un biciclist, în timp ce eu îmi beam cafeaua. L-am ajuns, cum ar veni, la minute bune distanță, cam în dreptul campingului din Făget, l-am recunoscut după echipament. Ei bine, ați ghicit, era Diana, care într-o duminică extrem de friguroasă, după gustul multora, pedala de zor la deal, la vale, un antrenament de la care nu abdică, fie că e vorba despre bicicletă sau de mersul pe jos.

Și-atunci, ca să revin, să se și înțeleagă ceva, e clar că o astfel de persoană, obișnuită în natură, obișnuită să observe foarte de aproape plantele, și-a găsit în această nouă preocupare, cea cu săpunurile naturale, o continuare firească a preocupărilor ei legate de natură.

Natură-săpunuri naturale, se leagă, nu?

Eu zic să verificați ceea ce face, există și un număr de telefon la care puteți comanda produsele celor două doamne cu idei, e acolo, pe pagina lor de facebook.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
2.959 citiri

Leave a Reply