Neuronkid, un program deștept pentru copilul tău

neuronkid bPentru început ți-aș recomanda să te uiți la acest filmuleț de prezentare, aici. Și să privești fețele copiilor. Nu ți se pare că se simt bine? 

Apoi ți-aș recomanda să citești de două ori crezul celor de la Neuronkid și să-mi spui dacă nu cumva ți se pare că abordarea este un pic mai altfel decît sloganurile pe care le citești în general pe acest subiect. Iată cuvintele celor care te cheamă la activitățile Neuronkid:

“NeuronKid este creat sa ii asigure copilului tau un loc sigur, linistit, prietenos, cald in care sa se simta confortabil. Vino la noi sa te convingi ca Mata, Ratele si Vanatorii, Castel, Tara Tara vrem Ostasi, Baba Oarba, Prinsa, 123 la perete stai, Sotron, … sunt mai mult decat JOCURILE COPILARIEI. Ele ii pot dezvolta copilului tau calitati care ii vor determina personalitatea: camaraderia, spiritul de echipa, inteligenta, perseverenta, determinarea, devotamentul, disciplina si caracterul puternic.

Grija noastra este ca in aceste 2 ore copilul tau sa petreaca timp de calitate sub indrumarea si supravegherea profesionistilor nostri, sa se bucure de lucrurile simple precum hidratarea organismului si consumul de alimente sanatoase. Toate acestea noi le luam foarte in serios desi copilul tau va simti doar ca se joaca.

Poti sta impreuna cu noi in aceste 2 ore sau poti sa iti vezi de ale tale, copilul tau ramane pe maini bune!”

Ce zici, nu sună bine?

Și-apoi ar mai trebui să spun ceva despre “creierul” mișcării Neuronkid, Adrian Cosma, un creativ pur sînge, un personaj mereu neliniștit, în căutarea lucrurilor inedite, un tip care vrea să facă totul temeinic.

Adrian Cosma este talentat și pare prototipul omului care într-adevăr, prin acțiunile sale, poate să schimbe mentalități.

Faptul că pune suflet în ceea ce face mi se pare foarte important.

În mod logic, într-o țară normală, ar trebui ca oameni de acest gen să aibă succes.

Neuronkid are toate șansele să se impună drept un proiect sănătos, de mare succes.

Dă un telefon, încearcă să mergi o dată cu copilul tău la Neronkid, să vezi dacă-i place.

Uite, mîine au din nou întîlnire:

“Va asteptam in fiecare Sambata de la ora 09:45. Tema acestei saptamani este Neuronel CREATIV!
Pentru inscrieri va rugam sa sunati la 0722133161!”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
2.802 citiri

Leave a Reply