Ploaia ne-a speriat. Dar nu chiar pe toți…

Cinci nebuni pe ploaie torentiala, pe alocuri... Foto Silviu Cristea, cu Nikonul

Cinci nebuni pe ploaie torentiala, pe alocuri…
Foto Silviu Cristea, cu Nikonul

La întîlnirea noastră de sîmbătă ne-am strîns fix patru inși, asta la ora 10.00. Pe la și douăzeci a apărut și Ilea, dar știam că va întîrzia, omul ne-a spus că de fiecare dată vine un pic mai tîrziu, are o chestie pînă pe la zece…Vremea era ok, ploua puțin, dar chiar nu ne-a deranjat, o vreme…

Am jucat doi-pe-doi, trei rotații, fiecare cu fiecare și am numărat la final vitoriile și înfrîngerile fiecăruia. Oricum ne-am rotit însă, echipa în care am fost și eu pierdea. Așa că m-am auto-declarat trompeta etapei, un act just, de altfel, în lipsa altui criteriu. Cei patru am fost Tebu, Miclăuș, Luci și Blag, pe Luci lumea declarîndu-l MVP, pe merit.

Acum v-ati prins ca a fost cam greu pentru Ilea, uite ce departe eram eu... Foto Silviu Cristea cu Nikon

Acum v-ati prins ca a fost cam greu pentru Ilea, uite ce departe eram eu…
Foto Silviu Cristea cu Nikon

După ce a apărut Ilea am făcut un 2 pe 3, adică eu cu el și restul de trei. Am pierdut dramatic, în prelungiri, cu 6-8, deși la 6-5 pentru noi am ratat o minge de meci…

Oricum, acest 2 pe 3 a fost un meci nebun, de mare angajament, păcat că exact în timpul desfășurării lui a început să plouă nebunește.

Am luat hotărîrea de a ne retrage la Sportul, pentru că altfel ne-ar fi făcut ciuciulete și ar fi trebuit să sărim exact peste repriza a treia, cea care dă sarea și piperul de după. Da, și omleta.

A fost în regulă c-a venit și Silviu Cristea, ne-a făcut niște poze la teren, a stat cu noi la masă, deși e …accidentat, are sinuzită.

I-am luat apoi la telefon pe cei despre care știam că obișnuiau să vină la teren pe orice vreme, adică pe Rus și pe Zăvă. Al doilea a prezentat scutire de la medic, cică i se umflă genunchiul și nu prea poate umbla, de unde am dedus că nu poate nici fugi.

E greu pe acolo, Miclaus... Foto Silviu Cristea cu Nikonul

E greu pe acolo, Miclaus…
Foto Silviu Cristea cu Nikonul

Celălalat, Rus, s-a prezentat la bufet cu bani, urgent, după ce a fost sunat, mare domn, mare caracter, mai ales că a și plătit, fiind ziua lui. Acesta a și fost motivul pentru care am insistat să vină, ca să plătească nota.

Ce să mai zicem?

Am stat mai mult la Sportul decît la teren, dar a meritat. 30 de minute de sport și o oră de povești, merge, nu?

Ne vedem sîmbăta viitoare!

PS Cînd să ieșim din direct, m-a sunat unul dintre cei de azi (nu zic care), să-mi amintească două nume de care n-am pomenit în cronică. Muri și Arthur.

No, deci îi pomenesc, așa cum i-au pomenit și cei cinci plouați azi….

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
5.427 citiri

3 comments to Ploaia ne-a speriat. Dar nu chiar pe toți…

Leave a Reply