Vă așteptăm azi la standul lui U de la Iulius Mall

Remus Cimpeanu Sursa foto: Eugen Olariu, Ziua de Cluj, la decernarea titlului de Cetățean de Onoare al județului Cluj

Remus Cimpeanu
Sursa foto: Eugen Olariu, Ziua de Cluj, la decernarea titlului de Cetățean de Onoare al județului Cluj

Voi fi alături de Alin Fornade și de invitatul nostru, Remus Cîmpreanu,  azi, de la ora 17.00, la standul lui U Cluj din Iulius Mall. Vă stăm la dispoziție c-o poveste și-un autograf pe cărțile noastre, “U Cluj, așa cum o știu” și “Supercampionii Clujului”, volume în care nea Remus se numără printre personajele principale. 

Remus Cîmpeanu a mai fost personajul unei cărți ce i-a fost dedicată în exclusivitate de către marele codeier Ion Cupen, în 1978, se cheamă Confesiunile unui veteran al gazonului, la editura Sport Turism, carte pe care v-o recomand, sper să o puteți găsi în anticariate…

forna bDe data aceasta, la Editura Colorama, atît în “U Cluj, așa cum o știu precum” și în “Supercampionii Clujului” nea Remus spune poveștile lui U dar și poveștile sale de viață.

Prin amabilitatea clubului U, președintele de onoare al grupării studențești vă va oferi și el autograful său pe aceste volume.

Luna noiembrie este foarte importantă pentru echipa Universitatea Cluj, cea care își celebrează cei 95 de ani de existență, ocazie cu care se vor organiza mai multe acțiuni interesante despre care veți afla în zilele următoare dacă veți fi cu ochii pe pagina de facebook FC Universitatea dar și pe site-ul clubului. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.124 citiri

Leave a Reply