Judoka Alexandra Pop, cea mai bună sportivă de la CS Universitatea Cluj

Panoplie

Panoplie

La sediul de pe Pavlov (atît de plin de amintiri pentru mulți dintre clujeni) a avut loc o festivitate de final de an compusă dintr-un raport de activitate pe 2014 dar și din publicarea listei primilor 10 sportivi de la CS U.

CS Universitatea a luat, în 2014, 270 de medalii (102 de aur, 93 de argint și 75 de bronz), record absolut în istoria clubului.

Podiumul arată astfel:

Alexandra Pop, Cristina Laslo (handbal)-vicecampioană mondială și europeană și, la egalitate, pe locul trei, Crișan Bianca, Hîrjete Irina, Alina Dincă și Matei Linda, locul III la Campionatul European de rugby feminin din Norvegia, cu naționala României de rugby în 7.

Pînă la locul 10, clasamentul arată astfel : Stefania Dobre (judo), Loredana Ohâi (judo), Monica Ungureanu (judo), Raluca Ștef (patinaj), Toma Pop (atletism), Radu Dărăban (scrimă) și Dima Dragoș (tenis).

În timpul festivității, mie mi-au trecut prin minte miile de ore petrecute în această incintă, încă de pe vremea în care antrenorii stăteau la masă cu unii dintre suporteri și le ascultau ofurile. I-am revăzut cu ochii minții pe Călin Tomuța, pe Șono Dezmeri, pe Dan Canada, pe Ovi Pintea și pe ceilalați, care păreau că trăiesc doar pentru a fi aproape de acest club.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.218 citiri

Leave a Reply