Copil întoarce spectaculos un meci ce părea pierdut și trece în turul secund al calificărilor, la Brisbane

Marius Copil este în căutarea unui start bun de sezon tocmai în Australia, la Brisbane (turneu cu premii totale în valoare de aproape 500.000 de dolari). În primul tur al calificărilor a jucat azi dimineață (ora României) cu Andrea Arnaboldi. 

Meciul a început prost pentru Copil, 1-6, dar românul s-a trezit în setul al doilea, pe care l-a cîștigat cu 6-3.

În decisiv a Copil a început cu break, apoi a făcut 2-0 după o serie de egalități la 40. Un pic a lipsit ca să-și adjudece și game-ul al treilea, dar italianul a revenit și a făcut primul său punct. Urmează două puncte ale lui Copil, ultimul cu break (după ce a revenit de la 0-30) și s-a făcut 4-1 pentru român, care urma la serviciu. Copil servește impecabil și cîștigă la zero acest game, 5-1. Italianul mai face un game, 5-2 și Marius servește pentru set și meci. Și reușește, de data aceasta cu emoții, după 40-30, să cîștige.

Următorul adversar, americanul Tim Smyczek, favoritul numărul 5 al calificărilor. Deocamdată posibilul meci decisiv pentru calificarea pe tablou rămîne în picioare, asta pentru că turcul Marsel Ilhan s-a calificat și el în manșa secundă. Vă reamintesc, în cazul în care Copil și Ilhan ajung în turul al treilea calificativ, între ei doi se va da lupta pentru un loc pe tabloul principal. Ilhan este cotat cu șansa a treia în calificări.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
771 citiri

Leave a Reply