Bolelli-Fognini, e adevarat ?

Bolelli-Fognini au castigat dublul la Australian Open. Incredibil, dar adevarat. Dupa doi ani consecutivi in care au fost fetele italiene Errani-Vinci pe locul 1 la dublu, uite ca au fost doi barbati cei care au dus in Italia un trofeu.

Deja de saptamana trecuta s-a vazut ceva neasteptat, cu Simone Bolelli care castiga un set cu Federer, si apoi Seppi care reuseste sa-l elimine pe campionul elvetian.

Si la dublu, uite ce surpriza de la o pereche intr-un fel ciudata, dar bine asortata. Simone Bolelli este un baiat constincios, care joaca un tenis foarte bun dar din pacate a avut ghinion in cariera, cu mai multe accidentari. Fabio Fognini il cunoastem, este foarte talentat, ii place sa se distreze (mai ales cu Flavia Pennetta) dar uneori dovedeste lipsurile lui de maturitate. Pusi impreuna, in schimb, si-au gasit echilibrul lor.

Inainte de finala de ieri, castigata in doua seturi impotriva Herbet-Mahut, au avut o lupta mare si importanta in semifinala cu Rojer-Tecau, de la care au iesit invingatori dupa trei seturi. De aici cred ca au prins incredere si au simtit ca puteau mai mult.

Un trofeu important pentru ei, si pentru tifosi italieni. Pentru mine, balanseaza cele mari dezamagiri care Inter in continuare mi le da de cateva saptamani.

Bravo Simone, Bravo Fabio. Dar Inter…trezeste-te !

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.796 citiri

Leave a Reply