A fost foarte bine în emisiunea de la TVR Cluj

De la stînga la dreapta: prof.dr. Nicolae Hâncu, Ovidiu Blag, Titus Iunian , Karen Sebesi

De la stînga la dreapta: prof.dr. Nicolae Hâncu, Ovidiu Blag, Titus Iunian , Karen Sebesi

Îmi era dor de colegii de acolo, de la TVR Cluj. A ieșit foarte bine întîlnirea cu Neuronkid-ul, programul de educație prin mișcare conceput de Adrian Cosma, Mircea Barna și Titus Iunian, ultimul fiind și invitatul lui Karen Sebesi din partea Asociației Împreună pentru România Modernă. Iar întîlnirea cu prof.dr. Nicolae Hâncu a fost cea care a deschis cu adevărat perspectivele pentru ca programul acesta să primească și importante valențe în ceea ce privește nutriția. 

Prof.dr. Nicolae Hâncu s-a arătat de-a dreptul entuziasmat de programul celor de la Neuronkid, cei care au o abordare nouă în cadrul programului lor săptămînal în ceea ce privește educația prin mișcare, și anume întoarcerea la jocurile copilăriei. La componenta nutrițională, reputatul profesor a enunțat ideea creării unui mic spațiu ce poate fi amenajat la întîlnirile săptămînale, loc în care să aibă loc scurte lecții de nutriție la care pot participa, deopotrivă, părinți și copii. De asemenea, a acceptat invitația de a participa la festivitățile de deschidere ale activităților din Parcul Iuliu Hațieganu din perioada 6-10 aprilie, atunci cînd 3 săli de acolo vor găzdui Școala Altfel, sub egida Neuronkid și cu participarea a 2000 de copii.

emisunea doi bTVR Cluj este partener oficial al acestor manifestări, Școala Altfel, și s-a dovedit în ultimele două săptămîni un sprijin real pentru Neuronkid, Titus Iunian, Mircea Barna și Adrian Cosma putîndu-și auzi vocile și arăta imagini cu multe dintre realizările Neuronkid.

Iar aseară, în emisiune, Karen și echipa au fost în formă maximă, s-au derulat imagini, a fost o atmosferă foarte bună în studio, poate că merită să urmăriți emisiunea care se va redifuza duminică, pe 5 aprilie, de la ora 12.00, pe TVR 3 de data aceea.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
5.990 citiri

1 comment to A fost foarte bine în emisiunea de la TVR Cluj

Leave a Reply