Electra Israel Open, un challenger care va avea doi români la start

Adi Szabo și Marius Copil

Adi Szabo și Marius Copil

Am vorbit cu Adrian Szabo, antrenorul lui Marius Copil, cel care mi-a spus că tocmai au ajuns în Israel, la Raanana, acolo unde va debuta, începînd de marți, tabloul principal al turneului de 125.000 de dolari. 

Marius Copil s-a antrenat la Cluj înaintea plecării în Israel, la Winners Tennis Club, timp în care a folosit din plin terenul de hard de aici, avînd în vedere că și la challengerul ce va debuta săptămîna viitoare se va juca tot pe hard.

Adi Szabo  a declarat: “Am ajuns cu bine, totul pare în regulă, deși e puțin diferit față de terenul de la Cluj, în sensul în care aici se va juca în exterior, nu în sală. Dar noi tragem nădejde ca lucrurile să iasă bine. Avem și un ascendent în faptul că aici va juca și Adi Ungur, așa că ne vom încuraja reciproc”.

Marius ocupă locul 172 ATP, cea mai bună clasare a lui datînd din 2013, cînd a fost pe locul 124. Relansarea lui spre locul 100 ATP se dorește cît mai rapidă, mai ales că a început anul foarte bine, la Australian Open, turneu la care a jucat pe tabloul principal. Și atunci, ca și acum, a fost însoțit de către antrenorul clujean Adrian Szabo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
896 citiri

Leave a Reply