O papusica blonda si nebuna pe drumul lui Simona Halep la Miami

camilagiorgiFM13Se numeste Camila Giorgi, are 23 de ani, este italianca dar de origine argentiniana, si arata ca o papusica care trebuie protejata. Dar, daca are o racheta in mana, trage niste bombe cum rar le vezi in tenisul feminin. Asta este urmatoarea adversara a lui Halep, contra careia va juca in turul trei la Miami.

Camila este cu siguranta o jucatoare deosebita, capabila sa joace puncte incredibile sau sa faca greseli inexplicabile, care nu le-ar face un copil. Din acest motiv , orice pronostic este greu de facut cand intra pe teren.

Intre victimele ei le gasim pe: Sharapova, Wozniacki, Suarez Navarro, Pennetta, Cirstea, Cornet, Vinci. Daca cineva o intreaba ce tactica va adopta, sau daca ii e frica de o anumita adversara ea raspunde pur si simplu: “Eu trag, imi fac jocul meu, e problema ei sa reuseaca sa dea inapoi”.

Tatal ei, care se numeste Sergio, este si antrenorul ei si primul tifoso. In timp ce ea joaca, este tot timpul in tribuna. Sufera, tipa, injura pe arbitru, da sfaturi la fiica sa, pentru care este punctul de referinta.

Mama, in schimb, este cea care deseneaza costumele sexy cu care Camila intra pe teren.

Ar fi banal sa spun ca are meci greu cu Simona, dar imi permit sa avertizez ca nici Simona nu are meci usor cu Camila. Se poate intampla orice. Este posibil ca Halep sa castige 6-0 6-0, daca foloseste bine experienta si daca Giorgi pica intr-o zi in care fare greseli dupa greseli. Dar in cazul in care Giorgi incepe sa joace cum stie, si gaseste continuitate, loviturile ei pun in dificultate oricare jucatoare, mai bine spus, sunt imposibile de luat.

Cred ca meciul va fi programat pentru duminica, si cu speranta este sa fie la o ora rezonabila, la care sa ne putem uita fara sa pierdem din somn. Spectacol se anunta foarte interesant.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
2.399 citiri

Leave a Reply