Victor Crivoi a făcut semifinală în Australia, la un futures de 15.000 de dolari

foto: stiridesport.ro

foto: stiridesport.ro

Zilele trecute am luat legătura cu Victor Crivoi și m-a lămurit în ceea ce privește prezența sa tocmai în Australia, la acest futures de 15.000 de dolari unde a ajuns pînă în semifinale punctînd astfel binișor…

Crivoi, artizanul unei victorii memorabile în Cupa Davis (chiar la Cluj, în septembrie 2012 cînd a adus punctul decisiv al victoriei cu Finlanda), a fost accidentat în ultima vreme . “Nu puteam sta departe de tenis și atunci s-a ivit oportunitatea de a-l antrena pe unul dintre jucătorii australieni. Meseria aceasta, de coach, mi se pare că mi se potrivește și oricum spre ea cam trebuie să mă îndrept dacă voi încheia într-o zi cu tenisul. Și atunci, dacă tot eram în Australia și a apărut acest turneu, am zis să încerc să și joc, și-am făcut-o satisfăcător după întreruperea lungă”, mi-a spus Crivoi.

Pentru un jucător precum Crivoi,  cu luciditatea și inteligența din teren de care dă dovadă, convingerea noastră este că mai poate juca și poate că acest come-back australian încheiat cu semifinala să-i poarte noroc.

Să nu uităm, în august 2009 acest jucător era clasat pe locul 75 mondial, cea mai bună performanță a sa din carieră iar la Cupa Davis, la Cluj, a fost purtat pe brațe de către toată echipa României după victoria sa din meciul cu Finlanda, cîștigat de români cu 3-2.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
626 citiri

Leave a Reply