You can leave your hat on, la Insomnia

afis (1) bMathias Ovidiu Bar, elevul despre care am vorbit aici, își va expune lucrările vineri, de la ora 19.00, la cafeneaua Insomnia, sub titlul generic “You can leave your hat on”, inspirat ales avînd în vedere că este vorba despre o expoziție de nuduri. Lucrările vor sta expunse la Insomnia timp de o lună: din 13 martie (ziua în care s-a născut autorul) și pînă pe 13 aprilie, timp suficient pentru a călca pragul acestei cafenele, pentru a le admira.

Într-un articol apărut în Transilvania Reporter, sub semnătura Cristinei Beligăr (pe care îl puteți citi aici), aflăm lucruri interesante:

“În Galeria Șoimii Patriei, din Insomnia Café, Mathias va expune în jur de zece lucrări. Pentru realizarea acestora, tânărul a folosit o tehnică mixtă de desen, respectiv creion, cărbune și acuarelă. Din cauza dimensiunii relativ mari a desenelor, respectiv 100×150 cm, pentru expunerea lor Mathias a folosit doar șipci. Pentru realizarea fiecărui desen, tânărul artist a avut nevoie de aproximativ opt ore, în funcție de inspirație și de disponibilitatea modelelor care i-au pozat. Venus, Yulia sau „You Can Live Your Hat On”, sunt doar câteva dintre denumirile pe care le-a dat lucrărilor sale din expoziție, în majoritate exemplificând frumusețea feminină: inofensivă, jucăușă, provocatoare”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.438 citiri

Leave a Reply