Studenţii sunt invitaţi la Snooker Club Cluj

zebra-si-snooker-24-ian-011În plină desfăşurare a Campionatului Mondial de Snooker, studenţii pasionaţi de acest sport nobil au un mare avantaj dacă aleg să joace la Snooker Club Cluj, cel mai mare club de profil din judeţ.

Studenţii se pot bucura de un abonament la preţ special, având următoarele avantaje:
– plătești ora de snooker cu doar 10 lei. În momentul de față tarifele normale la Snooker Club Cluj sunt așa: 20 lei de luni pînă joi, 25 de lei de vineri pînă duminică. Ei bine, dacă ai abonament Student, tu plăteşti doar 10 lei pe oră, indiferent că e weekend sau nu.
– abonamentul Student costă doar 100 de lei şi este mai ieftin cu 40 % față de cel mai ieftin abonament disponibil la Snooker Club Cluj, abonamentul Bronze, care costă 140 lei.
– abonamentul Student are 10 ore pe care trebuie să le faci în termen de 30 de zile de la data la care ai cumpărat abonamentul.

De asemenea, între două frame-uri, la Snooker Club Cluj te poţi bucura de un bar aprovizionat cum se cuvine.

Snooker Club Cluj e situat pe Calea Baciului nr 1-3, în incinta Roxer Grup, lângă Zebra Catering Cluj, şi e deschis zilnic între orele 12.00 – 02.00.

Dacă vii în timpul săptămânii, până la ora 17.00, restaurantul cu autoservire Zebra te așteaptă cu bunătăți accesibile fiecărui student.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
885 citiri

Leave a Reply