Incredibil, dar foarte adevărat: o să avem o dispută românescă în sferturile de la Roma. Dulgheru vs. Halep

Alexandra Dulgheru Foto: ziuanews.ro

Alexandra Dulgheru
Foto: ziuanews.ro

Alexandra Dulgheru a mai detonat azi o bombă și a trecut de Ekaterina Makarova, numărul 8 mondial, 6-4, 6-3. Cum și Simona Halep a trecut fără probleme de Venus Williams, 6-2, 6-1, în sferturile de finală ale puternicului turneu de la Roma vom asista la o dispută românească, Halep vs. Dulgheru. 

Cele două românce vor primi fiecare cîte 46.000 de euro pentru această reușită, banii dublîndu-se pentru cea care va ajunge în semifinale.

E absolut reconfortant în aceste zile să asiști la această avalanșă de rezultate pozitive pentru tenisul românesc, fetele îndeosebi reușind să facă, la Roma, un turneu absolut extraordinar (și încă nu a jucat Begu, care poate completa lista româncelor prezente în sferturi…).

La băieți, dublul Tecău-Rojer a trecut azi de perechea Mergea-Bopanna, scor 6-2, 5-7, 10-8 și astfel avem un reprezentant în sferturi și în această probă, la Roma. Tecău și Rojer, favoriții trei, au acum un culoar chiar înspre titlu, avînd în vedere că frații Bryan, cu care erau pe jumătatea superioară de tablou, au pierdut în fața lui Anderson și Chardy chiar în turul secund…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.040 citiri

Leave a Reply