Mîine joacă Mitu cu învingătoarea de la București

Andreea Mitu  Foto: pagina facebook Nurnberger Gastein Ladies

Andreea Mitu
Foto: pagina facebook Nurnberger Gastein Ladies

Această slovacă, Anna Karolina Schmiedlova, numărul 44 mondial și favorita 7 la Bad Gastein nu a mai pierdut de 6 meciuri, dacă e să socotim titlul pe care l-a luat săptămîna trecută la București (în finală cu Sara Errani) și acest prim tur de care a trecut în Austria.

În aceste condiții meciul Andreei Mitu de mîine pare unul destul de complicat.

În vitrinele magazinelor din Bad Gastein afisul cu turneul e foarte prezent

În vitrinele magazinelor din Bad Gastein afisul cu turneul e foarte prezent

Pentru a se califica în turul următor Andreea trebuie să facă un joc foarte bun sau cel puțin slovaca să aibă un soi de recul după atîtea partide reușite.

Reuniunea de mîine de la Bad Gastein începe la ora 12.00, cu meciul italiencei Errani, pe același teren fiind programat și meciul Andreei Mitu (al treilea, probabil pe la ora 16.00).

Stațiunea Bad Gastein nu se poate spune că palpită în ritmul turneului feminin dar în același timp partea de promovare este la loc de cinste.

Magazinele au găzduit afișul oficial iar stațiunile Bad Gastein și Bad Hofgastein sînt pline de stegulețe și de elemente de signalistică menite a promova evenimentul.

De asemenea, pe drumul care duce spre terenuri este sînt amplasate bannere care trimit, cu săgeți, spre terenurile unde au loc meciurile (atît în Bad Gastein cît și în Bad Hofgastein-unde s-au desfășurat o parte a meciurilor).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.108 citiri

Leave a Reply