Mitu a abandonat după un set, accidentată iar Errani a cîștigat cu emoții

mitu-b1-300x225Andreea Mitu a fost urmărită de ghinion în turul secund de la Bad Gastein. A intrat cu un bandaj la umăr, semn că acuza o accidentare iar jocul a demonstrat rapid că temerile erau întemeiate. Ea a abandonat după primul set al meciului său cu slovaca Schmiedlova.

Slovaca a intrat foarte hotărîtă în teren, s-a ajuns rapid la 4-1 pentru ea, moment în care Mitu a solicitat asistența medicală și a primit îngrijiri la marginea terenului.

La scurt timp după acest moment, la finalul primului set (6-1), românca a abandonat și astfel Schmiedlova s-a calificat în sferturile de finală.

Slovaca, la autografe, imediat după încheierea meciului său.

Slovaca, la autografe, imediat după încheierea meciului său.

Schmiedlova se află într-o perioadă fastă a carierei sale, după cîștigarea turneului de la București de săptămîna trecută ajungînd din nou în fazele înaintate ale unui turneu WTA.

Într-o altă partidă contînd pentru turul al doilea de la Bad Gastein, favorita unu, italianca Sara Errani a muncit serios pînă cînd și-a adjudecat victoria, la capătul a trei seturi foarte disputate.

Ucrainceanca Zavenska, venită din calificări, a demonstrat un joc solid, reușind să întoarcă jocul după un prim set pierdut. Mai mult, în decisiv a avut 4-1, dar italianca a găsit mereu resurse și finalmente s-a impus și s-a calificat în sferuturile de finală, respectîndu-și statutul de primă favorită. Scor final: 6-2, 4-6, 7-5.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.456 citiri

Leave a Reply