Pentru o echipă de locul 7 în lume nici nu ne-am mișcat rău…

Într-o Românie tributară „genalilor”, care ne plac atît de mult, al nostru Iordănescu de ce să nu ne placă? Are o echipă care e pe locul 7 în lume și pe locul 2 în grupă, a făcut meci nul în Ungaria și a spus că urmează cel mai greu meci, cu cea mai bună echipă din grupă, Grecia (care e pe ultimul loc, fără victorie încă). Să le luăm deci așa cum vin, mereu surprinzătoare.

Cît privește meciul cu Ungaria, cînd s-a întîmplat să-i spulberăm vreodată? Pînă la urmă 0-0 e un rezultat care menține România în cărțile calificării iar prea multe tînguiri nu-și au rostul, doar n-om fi acum, peste noapte, spaima Europei. Noi în lume sîntem buni, nu în Europa.

Și alții au făcut 0-0 în deplasare, și încă în Azerbaijan. Croația a remizat acolo, într-o grupă pe care o conducea pînă înaintea acestui meci, o grupă cu Italia și cu Norvegia, nu cu Irlanda de Nord și cu Ungaria. Și nu s-a întîmplat nimic. Ba, mai mult, antrenorul croat a declarat că nu e rău rezultatul.

Așa că de ce nu l-am crede pe Iordănescu cînd ne spune că Grecia e cea mai bună echipă din grupă (chiar dacă el probabil a vrut să se refere la faptul că Grecia e cea mai titrată din grupă)? Și să ne concentrăm pe meciul cu ei, cu grecii, și după aia mai vedem noi…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.234 citiri

Leave a Reply