Adi Szabo: “Sînt mulțumit, chiar dacă am rămas doar cu dublul”

szabo bAdrian Szabo, antrenorul de la Winners Tennis Club Cluj care-i însoțește pe cei doi copii ai clubului la Champions Bowl, în Turcia, s-a arătat mulțumit de jocul micuților jucători de tenis care reprezintă România. Dragoș Litan și Briana Szabo nu au prins tabloul de simplu, dar rămîn pe cel de dublu. 

Adi Szabo a spus: “Briana a pierdut azi 5-0 5-1, scorul spune totul despre meci, în care poate doar în setul 2 a fost puțin mai echilibrat în sensul că 3 din cele 5 game le-a pierdut la punct decisiv. Trebuie să recunosc că după cum glumeam aseară când ți -am trimis poza jucătoarei din Marea Britanie (foarte inalta, cladita fizic excelent) era o surpriză dacă Briana reușea victoria.
O concluzie pentru turneul de simplu ar fi că au fost 3 meciuri bune pentru Briana cu 2 jucătoare superioare fizic (am curajul să anticipez probabil cele 2 vor juca finala ),dar care îi vor folosi cu siguranță în viitor și o victorie cu jucătoarea din Israel. Pentru primul turneu internațional reprezentând România “antrenorul” este mulțumit.
Dragoş cu o atitudine complet schimbată față de ultimul meci de ieri a reușit să întoarcă azi scorul de la 2-5 1-4 și 2 mingi de meci pentru adversar și să câștige cu 5-1 în setul decisiv, victorie care l-a dus aproape de calificarea în sferturi, deoarece au fost 3 jucători cu câte 1 victorie. Dacă la Masters la Bistrița s-a calificat în semifinalele la gameaveraj și apoi a reușit să câștige finala, azi din păcate nu a reușit același lucru și astfel s-a calificat jucătorul din Moldova.
Meciurile de dublu s-au reprogramat pentru mâine din cauza vremii nefavorabile”.
Aveti aici tabloul de dublu fete U 10 si aici pe cel de dublu baieți U 10.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.112 citiri

Leave a Reply