La Teatrul Național, duminică, happening în regia lui Sorin Misirianțu

afis bAzi m-am întîlnit cu Cătălin Condurache și mi-am amintit că omul va cînta pe scena Teatrului Național, într-un spectacol ce se anunță foarte interesant, mai ales că regia îi aparține consacratului Sorin Misirianțu. Vă spun și vouă despre ce e vorba, asta dacă nu cumva ați aflat deja. 

Iată ce se va întîmpla pe 25 octombrie, de la ora 19.00, la Naționalul clujean (așa cum e consemnat pe pagina de facebook a evenimentului):

“Flower Power – este povestea unei găști din anii ’70, care ţine un concert în memoria lui John, un fost component și prieten al lor, care a dispărut în războiul din Vietnam. Happening pe texte psihedelice de Jim Morrison, liderul trupei “The Doors” şi o reflecţie vis-à-vis de sufletele rătăcite ale soldaţilor intr-un război pe care tinerii hippioți americani nu l-au dorit.
Regia – Sorin Misirianţu, Muzica live – Cătălin Condurache & Sandy Deac
Distribuția: John – Sorin Misiriantu Percuție – Samy Lupean cu participarea studenților – Anca Lăcusteanu, Adrian Balint, Ștefan Gheorghică, Alexandru Ciobanu.
Biletele de 25, 40, 55 lei se gasesc la Agenția Teatrală si la centrul de bilete din Iulius Mall. Bilete online pe www.biletmaster.ro ”

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.726 citiri

Leave a Reply