Adi Szabo, manager Winners Tennis Club: “Ne pregătim de primul turneu al iernii”

winn bCircuitul Tenis Partener are un nou slogan în această iarnă, “România joacă tenis la dublu” iar Winners Tennis Club Cluj a fost ales drept gazdă a turneului din 21-22 noiembrie. Managerul clubului clujean, Adrian Szabo, spune că astfel va fi inaugurată seria de turnee din sezonul rece. 

“În cadrul relației cu cei de la Tenis Partener, avem promisiunea că vom organiza aici cîte un turneu pe lună. În plus, vom avea și turnee din circuitul de copii, sub egida Federației Române de Tenis. Pentru cei familiarizați cu Tenis Partener, trebuie spus că mai au doar cîteva zile pentur a se înscrie, asta pentru că luni, pe 16 e termenul limită”, a spus Adrian Szabo.

Turneul programeaza tablouri de dublu la nivelurile 5, 6, 7, 8, toate in format de joc pe grupe de 3, cu doua meciuri pentru fiecare echipa si primele doua locuri calificate pentru tabloul eliminatoriu. Jucatorii se pot inscrie in doua probe de dublu din cadrul aceluiasi turneu din Winter Series. Fiecare participant va primi la inregistrare tricoul oficial al evenimentului, in baza marimii setate in profilul personal, iar castigatorii vor fi rasplatiti cu seturi de mingi Head sau Wilson. Inscrierile sunt deschise pana luni, 16 nov, ora 20:00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
851 citiri

1 comment to Adi Szabo, manager Winners Tennis Club: “Ne pregătim de primul turneu al iernii”

  • lucian boldor

    Este o premiera pt Winners, si credcava fi o competitie foarte interesanta pt amatori , mai ales ca jucam in paralel cu turneul Campionolpr la dublu .Asa ca la Winners vom fi cu un ochi pe teren si altul la televizor

Leave a Reply