Avem doi tenismani clujeni în Cipru: Porumb și Jecan s-au calificat în turul secund

cip porumbCiprian Porumb (foto) și Alex Jecan au ales, pentru trei săptămîni, turneele consecutive din Cipru (futures de 10.000 de dolari). La primul dintre ele, care este în plină desfășurare, cei doi au reușit victorii în primul tur. Jecan a profitat de abandonul adversarului iar Porumb l-a învins pe francezul Nino Portales cu 6-7, 6-2, 6-1. 

După ce s-a mers cap la cap pînă la 6, în primul set, Porumb și Portales au intrat în tie-break, unul din nou foarte strîns, cedat de Ciprian la 6. În seturile doi și trei Porumb și-a impus jocul și a cîștigat finalmente meciul. În turul secund va avea o misiune mai grea, întîlnind favoritul 4, Chrysochos (Cipru, locul 495).

Alex Jecan s-a calificat și în semifinala de dublu, acolo unde face pereche cu Romain Arneodo (Monaco), cei doi fiind, în fapt, favoriții numărul unu ai turneului. Jecan este pe locul 724 în acest clasament (a cîștigat 3 turnee futuresc, două cu clujeanul Giurgiu și unul cu Antonescu). La simplu Jecan joacă cu favoritul unu, Sikora (Slovacia, locul 379).

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.164 citiri

Leave a Reply