România-Bosnia, sîmbătă, în Polivalentă, de la ora 19.00

afis-romania-bosnia bSala Polivalentă din Cluj-Napoca găzdușiește sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:00, meciul echipei naționale de baschet feminin în compania reprezentativei Bosniei-Herțegovina. Astfel, se dă startul în grupa H, din care mai fac parte Turcia și Israel, în cadrul preliminariilor Eurobasket Women 2017. Banca Transilvania a devenit, cu această ocazie, sponosor oficial al echipei de baschet feminin a României.

Meciul este transmis în direct pe TVR 2.

Despre partidă, antrenorul României, Borislav Popov a opinat: “Bosnia are o generatie noua si ambitioasa, are sportive din lotul de tineret care a castigat promovarea in elita europeana, dar personal cred ca suntem mai buni. Trebuie sa facem un joc asa cum ne dorim si il pregatim. Trebuie sa ne focusam asupra strategiei tactice si cred ca e foarte important ca avem sportive care joaca in strainatate in campionate puternice si au un plus de experienta, unele chiar de Euroliga. Este un meci foarte important, este bine ca jucam acasa, si sunt convins ca vom obtine un rezultat bun si cu sprijinul publicului. Noi vom face tot ce ne sta in putinta sa obtinem calificarea”, a spus Popov.

Lotul de 12, reținut pentru acest meci, este format din Marginean, Pascalau, Parau, Stoenescu, Pop, Ursu, Olah, Sipos, Stoiedin, Craciun, Irimia si Ferariu.
În pauza meciului, fostele Campioane ale României care au câștigat cele 11 titluri naționale la baschet feminin în perioada 1981-1993, vor fi premiate de Clubul Sportiv Universitatea Cluj.

Tichetele de intrare la meci au preț unic, 10 lei, și se pot achiziționa de la casele Sălii Polivalente din Cluj, precum și online de pe site-ul polivalentacluj.ro, iar încasările vor fi donate celor aflați în suferință în urma tragediei de la Clubul Colectiv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.531 citiri

2 comments to România-Bosnia, sîmbătă, în Polivalentă, de la ora 19.00

Leave a Reply