S-a tras la sorți tabloul de dublu de la Paris, ultimul înainte de Turneul Campionilor

Turneul de la Paris are premii foarte mari (aproape 4 milioane de euro), acest masters punînd de asemenea și multe puncte în joc: învingătorii primesc 1000 de puncte, finaliștii 600 iar semifinaliștii 360. 

La Paris s-au calificat direct în turul al doilea mai multe cupluri, printre care și cele cu români, Tecău-Rojer și Mergea-Bopanna.

Pentru Turneul Campionilor ce se va desfășura la Londra în săptămîna 15-22 noiembrie Tecău și Rojer și-au asigurat prezența cu siguranță. Mergea și Bopanna au la rîndul lor locul asigurat în acest moment (ei sînt pe locul 8), dar au și emoții, avînd în vedere că Peya și Soares s-au apropiat amenințător, după ce au cîștigat săptămîna trecută turneul de la Basel. La Paris, la rezultate egale între cele două cupluri, Mergea și Bopanna își păstrează locul. Peya și Soares joacă în primul tur (spre deosebire de Mergea și Bopanna care s-au calificat direct). Dacă trec de primul tur, Peya și Soares joacă împotriva favoriților doi, Dodig și Melo. În clasamentul publicat azi, cel dedicat Turneului Campionilor, perechea Mergea-Bopanna este pe locul 8, cu 3.455 de puncte. Pe 9 sînt Peya și Soares, cu 3.330. Între aceste două cupluri cam dă bătălia, deși mai sînt două perechi cu șanse teoretice, Pospisil-Sock (2820 puncte) și Cabal-Farah (2.735).

În ținem pumnii lui Mergea, să termine anul acolo unde îi este locul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.134 citiri

Leave a Reply