Albaştrii şi ceilalţi. Scai! (o cronică Raimonda Boian)

fotoBăieţii s-au plictisit să joace până la 12 puncte, aşa că după ce au făcut echipele, de un dezechilibru vizibil cu ochiul liber, au decis ca un meci să se joace până la 24 de puncte, în 4 sferturi! Dezechilibratele echipe au fost formate din Răzvan, Vlad şi Silviu, în tricouri albastre, şi Marius, Luci şi Călin. +1. Adică eu!

Şi a început marea alergare pe tot terenul, cu albaştrii extrem de în formă. Dar nici cu noi nu mi-a fost ruşine. Mi s-a trasat sarcina să nu-l las pe Silviu să dea de două puncte (asta înseamnă linia de 3 puncte în baschetul profesionist) şi parţial mi-a reuşit, cu preţul unei porecle: scai! Mai mult, am profitat de faptul că adversarii nu m-au considerat a fi un pericol la coşul lor, şi am înscris mult mai mult decât m-aş fi gândit că pot să o fac. Thanks guys.

Restul e trecut. Adică trei meciuri pierdute de noi ceilalţi, la diferenţe relativ mici, în meciul trei fiind chiar în avantaj pe parcursul a două sferturi (dacă nu scriu şi la ce scor am pierdut este pentru că nu prea ţin minte cifre).

Apoi a urmat partea netranspirată a întâlnirii, cea de la Sportul, unde ne-am regăsit cu Blag, Rus şi Ilea, veniţi pur şi simplu de dragul de a împărtăşi cu noi poveşti cu peşti. Şi cu iahturi. Şi aşa mai departe….

Thats all folks!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.348 citiri

Leave a Reply