Dublă invitație la baschet feminin. U Cluj, pe ultima linie dreaptă

Dragan Petricevic, omul care a respectat întotdeauna publicul clujean. Foto: Dan Bodea

Dragan Petricevic, omul care a respectat întotdeauna publicul clujean. Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj are meci mîine, la ora 16.00, cu ICIM Arad (partidă în avans) și sîmbătă, de la ora 19.00, cu Olimpia Brașov. Chiar dacă partida de mîine pare una simplă, contextul e ceva mai complicat, în sensul în care în tur (cînd Aradul era o forță) U a pierdut la 17 puncte diferență. În ceea ce privește meciul teribil cu Brașovul, acolo este vorba despre o revanșă pe care U poate să și-o ia pentru înfrîngerea din prelungiri suferită în tur. Antrenorul Dragan Petricevic nu face însă calcule ci mai degrabă ia lucrurile pas cu pas. 

“Sigur că mîine sîntem favoriți, dar sîntem oarecum presați să refacem diferența aceea de 17 puncte din tur, ceea ce mărește considerabil miza meciului. Noi sîntem în continuare în luptă pentru locul 4, ceea ce, poate, la început de campionat părea un obiectiv de neimaginat. Nu ne facem calcule, sîntem concentrați mai ales pe jocul nostru și pe ceea ce ne-am propus. Este evident că a crescut interesul pentru baschetul feminin din Cluj și asta nu poate decît să ne bucure”, a spus Dragan Petricevic.

Lucrurile sînt într-adevăr greu de previzionat în legătură cu ordinea echipelor, cel puțin mai jos de locurile 1 și 2, care par bătute în cuie, cu Sfîntul Gheorghe și Brașovul acolo.

“Sigur că în clasament ne lipsește o victorie. Nu contează care, nu contează unde, dar poate o victorie în plus ne-ar fi simplificat finalul de campionat. Dar nu calculele sînt importante, ci propriile evoluții. Pe asta ne bazăm, pe forțele noastre. Nu ne căutăm scuze cum nu ne nici lăudăm singuri. Ne vedem de treabă și mergem înainte. Sîntem bucuroși de suportul celor din tribune, ne bucurăm pentru asta”, a conchis Dragan Petricevic.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.386 citiri

Leave a Reply