Simona Halep va juca la Cluj

Alina Tecșor (căpitan nejucător al echipei României) a anunțat, astăzi, că Halep va face parte din lotul pentru Fed Cup.

”Echipa noastră este formată din Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) și Andreea Mitu (96 WTA) pentru meciul cu Cehia. Alexandra Dulgheru (61 WTA), din păcate, este accidentată și nu poate juca pentru România. Ne bucură foarte mult faptul că Simona Halep a decis să joace pentru echipa noastră. A făcut un tratament, și-a amânat operația, și este pregătită să joace în acest meci”, a declarat, pentru site-ul Federatiei Române de Tenis, Alina Tecșor.

Astfel, Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Andreea Mitu se vor duela, la Cluj, cu o echipă a Cehiei formată din Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

Meciurile din cadrul confruntării dintre România și Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale, vor avea loc în perioada 6-7 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.708 citiri

Leave a Reply