U Banca Transilvania joacă mîine, în Sala Sporturilor Horia Demian

baschet echipaÎntr-un meci contînd pentru etapa cu numărul 17 a Ligii Naționale de Baschet masculin U BT Cluj primește vizita celor de la BC SCM Timișoara. Meciul începe marți, 26 ianuarie, de la ora 19.00, urmînd a se disputa în Sala Sporturilor Horia Demian. 

Antrenorul clujean Marcel Țenter ia foarte în serios meciul (așa cum a și apărut de fapt pe site-ul oficial al echipei, aici), asta în pofida locului din clasament al timișorenilor. Nu de alta, dar timișorenii s-au întărit de dată recentă și formează, în fapt, o cu totul altă echipă, mult mai valoroasă decît în 2015. Așa cum scria www.tion.ro: “O surpriză este şi revenirea la BCT a lui Djapa, plecat să-şi caute un alt angajament. Mişcarea nu a ţinut şi el a revenit în Timişoara. De asemenea, clubul a transferat un american, un sârb şi un bulgar. Este vorba de Joshua Warren, jucător american, în vârstă de 27 de ani, 2,06 metri, pivot, care a evoluat în D-League și de Mladen Jeremic, sârb, de 28 de ani, 1,98 metri, poziţiile 2 şi 3, de la KK Vrsac, campion mondial universitar cu Serbia, în 2011, campion european U19 și U20 şi Veselin Veselinov, jucător pe posturile 3-4, 32 ani, 202 cm, de la Rilski Sportist (Bulgaria), fost component al naționalei de seniori a Bulgariei”

Destule motive, așadar, pentru ca spectacolul să fie din nou prezent la un meci de baschet, de data aceasta în Sala Sporturilor Horia Demian.

Biletele on-line se pot cumpăra de aici, dar și de la sală (meciul nu e transmis pe DigiSport).

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.456 citiri

Leave a Reply