PMOB s-a clasat pe 4 din cele 8 locuri posibile la Cupa Presei la Baschet

Cei cinci: Miclăuș, Vlad, Silviu, Raimonda și Rus.

Cei cinci: Miclăuș, Vlad, Silviu, Raimonda și Rus.

Înainte de a citi cronica Raimondei de la succesul de azi, medalii de bronz la Cupa Presei la baschet, se cuvine să spunem că această competiție prinde din ce în ce mai bine. Am trecut azi pe la sală și chiar dacă la start au fost tot 8 echipe, parcă a fost mult mai multă lume decît anul trecut. Asta înseamnă că în afara celor care au intrat pe teren, echipele au avut sprijin și din tribune. Revenind la ai noștri, mi-a plăcut că am avut tricouri oficiale, grație preocupărilor lui Vlad și ale Raimondei. No, și dacă socotim și prezența pe podium, se poate spune că băieții și fetele au fost în formă. Așa cum mi s-a părut toată lumea de acolo, indiferent de locul ocupat: în formă, dornici să facă mișcare. Iar acum cronica Raimondei:

“Dacă e februarie, e Cupa Presei la Baschet, organizată de Clubului Sportiv Universitatea. Ajunsă la ediţia a doua, a strâns 8 echipe din media clujeană: Actual de Cluj, Transilvania Reporter, Ziua de Cluj, Stiri din Sport, Total Baschet, Platforma Media Ovidiu Blag, o echipă a freelancerilor din mai multe ziare online (printre care si Clujul Cultural), şi echipa organizatorilor.

Evolutie> de la 5 la 3, deci podium direct!

Evolutie> de la 5 la 3, deci podium direct!

Totul a decurs conform oricărei competiţii de minibaschet: s-au anunţat regulile, s-au tras la sorţi grupele şi a început distracţia.

Parcursul nostru a fost relativ uşor: primul meci, câştigat, cu Actual de Cluj, de la care trebuie să-l pomenesc pe Mihai Prodan pentru săriturile spectaculoase. Al doilea meci, pierdut, cu Stiri de Sport, meci greu. Al treilea meci, câştigat, cu Transilvania Reporter, de la care, neapărat trebuie să o menţionez pe Cristina Beligăr, absolut fantastică pe teren, mi-a scos sufletul atâta am alergat după ea.

Apoi a urmat meciul cu Total Baschet…. Măi da băieţii ăştia chiar ştiu baschet…total.

Şi am ajuns şi la ultimul meci, pentru locurile 3 – 4, cu echipa gazdă, de la care s-a remarcat, de ce oare? Marius Crăciun, The Marius Crăciun, unul dintre cei mai mari baschetbalisti ai Clujului.

Final de meci, final de competiţie, felicitări, diplome, fotografii, poveşti… looking forward to third edition.

Concluzie: de la prima ediţie, noi am crescut în valoare. Am urcat de la locul 5 la locul 3, cu echipa formată din Mihai Miclăuş, Silviu Cristea, Rus Daniel, Vlad Cărbune şi eu. Dar, în acelaşi timp, am luat şi locul 2 prin Călin Ilea, şi locul 4 prin Ovi Tebu, şi locul 7 prin Tibi Fărcaş. Adică ne-am clasat pe 4 din cele 8 locuri posibile!

Ne vedem sâmbătă, la baschet, să începem antrenamentul pentru ediţia de anul viitor!”

(o cronica de Raimonda Boian)

  1. Erată la avancronică: anul trecut au fost înscrise 7 echipe, noi am ieşit pe locul V. No, asta e, nu sunt omul cifrelor, mai greşesc şi eu dar nu se supără nimeni…
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
3.103 citiri

Leave a Reply