Actorul Dragoș Pop și-a îndeplinit misiunea: a făcut niște copii fericiți

Dragos Pop Foto: pagina personala Dragos Pop

Dragos Pop
Foto: pagina personala Dragos Pop

Din păcate n-am ajuns la Colosseum, spectacolul pe care Dragoș Pop am înțeles (de la alții) că l-a dus perfect. Sala Teatrului Național a fost plină, cei prezenți au rîs cu lacrimi, postările de pe facebook ale unor amici în care am încredere confirmîndu-mi acest lucru. Ba, mai mult, a doua zi după spectacol am vorbit cu Dragoș și l-am simțit mulțumit. 

Noi sîntem prieteni, de-acolo trebuie să pornim. Așa că i-am propus să mă revanșez cumva și să compensez lipsa cronicii pe care aș fi scris-o cu un mic interviu despre felul în care s-a simțit pe scenă. Și-aici, așa cum fac actorii mari, m-a surprins, propunîndu-mi să amînăm acest demers. Nu de alta, dar mi-a spus că fiind un spectacol caritabil, cel mai mult și mai mult l-a interesat să poată ajuta niște copii aflați la greu. Și cum asta i-a reușit, nu mai are prea multe de spus.

M-a impresionat.

Și-am și găsit, azi, mesajul lui pentru copii:

“Așa de fain și cu folos ne-am jucat, sâmbătă seara, la scara mea (Colosseum), încât am reușit să strângem 10.660 lei. Acești bani vor ajunge la copiii aflați sub oblăduirea Asociației Derzelas, cea care face minunile posibile. Ați fost tare generoși, vă mulțumesc și vă mai aștept! Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc Teatrului Național Lucian Blaga pentru că ne lasă să ne jucăm în curtea lui”.

dragos doiCam asta a simțit Dragoș Pop, bucuria de a fi reușit să ajute niște copii care chiar aveau nevoie de ajutor.

Dacă vreți, puteți să-i aplaudați gestul chiar azi, cînd Dragoș Pop va fi prezent la acțiunea Teatrului Național, Ziua Porților Deschise . Așadar azi, între orele 14 și 15 Dragoș Pop vă așteaptă în fața Cinematografului Victoria pentru o sesiune de selfie-uri cu ușile deschise.

Iar după aceea, tot anul, și în toți anii care vor veni, încercați să ajungeți la spectacolele lui Dragoș Pop, urmăriți-l îndeaproape, pentru că este unul dintre actorii care aduc mereu bucurie. Și asta nu neapărat pentru că face comedie, ci pentru că face tot ceea ce face cu o mare bucurie.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.295 citiri

Leave a Reply