Aradul începe să simtă apropierea meciului de Cupa Davis

afis bAradul se pregătește intens pentru meciul de Cupa Davis dintre România și Slovenia. Zi de zi, oră de oră, preparativele se îndreaptă spre final la sală iar la antrenamentele echipei României sînt prezenți mereu specatorii, semn că interesul pentru echipa națională e unul crescut. 

Pentru Marius Copil este o provocare în plus, el urmînd a evolua în fața concetățenilor săi. Așa cum a spus la prima conferință de presă, nu vrea să se gîndească la altceva decît la emoții pozitive, pentru că vrea să le ofere celor din tribune satisafacția de a-l vedea etalînd un joc de calitate.

Marius Copil

Marius Copil

Se observă în rîndul arădenilor, de asemenea, interesul pentru meciul de sîmbătă. Nu de alta, dar Tecău și Mergea atrag ca un magnet atenția iubitorilor de tenis de pretutindeni, datorită performanțelor lor la nivel înalt.

Și Adrian Ungur este un jucător ale cărui evoluții pot produce spectacol. Situația lui medicală a pus în pericol anul 2016, accidentarea la încheietura mîinii fiind una foarte serioasă.

Dar lucrurile au reintrat pe un făgaș bun exact la timp, revenirea s-a produs iar cooptarea sa sub tricolor îl motivează suplimentar.

Tecau si Mergea

Tecau si Mergea

Joi va avea loc, la Primăria din Arad, tragerea oficială la sorți a meciurilor și toată lumea așteaptă să vadă țintarul celor trei zile de joc.

Vineri, sîmbătă și duminică vor fi meciuri frumoase în sala din Arad, asta este o certitudine deja, după ambiția cu care se pregătesc cele două echipe.

Căpitanul nejucător al Sloveniei, Blaj Trupej, chiar dacă a spus la conferința de presă că România are 60 la sută șanse, își “biciuiește” serios jucătorii la antrenamente, semn că în intenția oaspeților victoria nu este o opțiune pe care să o ignore.

Primele două meciuri de simplu vor avea loc vineri, de la ora 14. Dublul se joacă sîmbătă de la ora 15 iar ultimele două meciuri de simplu duminică, de la ora 14.00

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.221 citiri

Leave a Reply